Dekker Verhuur, uw totaalleverancier voor

bouwplaatsinrichting en evenementen

Voor elke klus verhuren wij de juiste machines en gereedschappen

Dekker Verhuur is al jaren toonaangevend op gebied van verhuur van machines en gereedschappen met vestigingen in Nunspeet, Harderwijk en Zeewolde.

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment machines en gereedschappen in de verhuur zodat Dekker Verhuur als totaalleverancier u bij al uw werkzaamheden een oplossing kan bieden.

U huurt niet alleen bouwmaterieel bij Dekker Verhuur, ook voor steigerbouw en het huren van materieel voor een geslaagd evenement bent u bij ons aan het juist adres. Mocht u een product nodig hebben wat wij niet direct op voorraad hebben dan zijn wij veelal in staat om het toch voor u te regelen. Wij verzorgen ook aflevering en montage op locatie bij u. Vraag een van onze medewerkers naar de mogelijkheden en de voorwaarden.

Het huren van een machine of gereedschap is heel eenvoudig. Via onze online catalogus zoekt u het juiste product. Wilt u vervolgens het product direct reserveren neem dan telefonisch contact op met één van onze vestigingen. Zij leggen dan de reservering direct voor u vast. Wilt u eerst meer informatie over de verhuurmogelijkheden neem dan via het formulier contact met ons op.

Huren van de juiste machine of het juiste gereedschap was nog nooit zo eenvoudig.

Meer informatie

Nunspeet 0341 – 25 87 06
Harderwijk 0341 – 45 49 81
Zeewolde 036 – 522 05 29

Prijzen op deze website zijn exclusief transport-, slijtage-, brandstofkosten, montage / demontage, en BTW. Op alle machines, gereedschappen en overige verhuurproducten wordt assurantie berekend. © Dekker Verhuur | realisatie TenZer