Bouwdroger huren bij Dekker Verhuur

De professionele bouwdrogers van Dekker Verhuur huren? Onze bouwdrogers zijn veilig, van uitstekende kwaliteit en ook nog eens zeer voordelig. Deze drogers zijn uitermate geschikt om in te zetten na onder meer waterschade, tankdroging, industrieprocessen en bij productuitdroging. Of u nu voor korte of lange periodes een bouwdroger nodig hebt, bij Dekker Verhuur is het mogelijk.

Uitgebreid assortiment bouwdrogers

De keuze is reuze bij Dekker Verhuur. Ons assortiment te huren bouwdrogers is erg uitgebreid. De drogers verschillen in het aantal liters per etmaal en zijn geschikt voor ruimten tot circa 800 m³. Wat onze bouwdrogers zo efficiënt maakt, is dat ze ook bij lage temperaturen optimaal presteren. De ontvochtingscapaciteit is onvergelijkbaar hoog. 

Bij Dekker Verhuur huurt u voordelig professionele bouwdrogers

Onze efficiënte bouwdrogers kunt u voordelig huren en daarbij bepaalt u zelf de huurperiode. Ook op het gebied van service staan wij onze klanten bij en daarom bezorgen wij ook op aanvraag gehuurd materieel. Benieuwd naar meer mogelijkheden of heeft u vragen, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.